PCQ Productes del Cinquè Quart

Receptes de cuina, Callos de la Casa

Català  |  Castellano  |  English  |  Français
 

AccedirAccedir
Alta Clients | Ajuda

(per a 6 persones)
1 kg. de callos (tripa i morro)
300 g. de pota de vedella
200 g. de cigrons remullats
100 g. de pernil
1 xoriço
1 ceba gran
1 dent d'all
2 tomàquets
2 bitxos
1 mà d'herbes (llorer, farigola i hierbabuena)
1 cullerada de pebre vermell
200 ml. (1 got) d'oli
Sal

Callos de la Casa

1. Rentar be els callos. En una cassola amb oli, ofegar, la seva i quant tingui color afegir el pebre vermell, el dient d’all picat, el pernil, tallat o a trossos i els tomàquets, pelats i trinxats.

2. A continuació, afegir els callos, la pota de vedella i el xoriço. Afegir els cigrons, el bitxo i la mà d’herbes. Cobrir amb agua i assaonar amb sal i pebre. Tapar la olla i deixar coure, a foc lent, unes 2 hores.

3. Quan es vagin a servir, treure els ossos de la pota de vedella i la mà d’herbes.

Normalment, els callos es venen ja cuits, però si no fos així, han de bullir durant uns 10 minuts amb aigua i sal abans de cuinar-los.

TornarTornar
disseny: dommia
© 2018 PCQ Productes del Cinquè Quart  Tots els drets reservats  |  Nota Legal
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat