PCQ Productes del Cinquè Quart

Receptes de cuina, Fetge de vedella agredolç

Català  |  Castellano  |  English  |  Français
 

AccedirAccedir
Alta Clients | Ajuda
(per a 4 persones)
1 kg. de fetge de vedella
200 ml. (1 got) de jerez dolç
4 cullerades de sucre
Oli
Julivert
Sal
Fetge de vedella agredolç

1. Tallar el fetge a troços regulars, assaonar amb sal i fregir-lo en oli calent; retirar-lo i mantenir en calor.

2. Posar el sucre a la mateixa paella i coure’l, removent contínuament, fins que estigui caramel·litza’t. Posar el “jerez” i coure’l fins que el caramel estigui fos.

3. Afegir el fetge i escalfar durant uns minuts. Servir cobrint-lo amb julivert picat.

TornarTornar
disseny: dommia
© 2018 PCQ Productes del Cinquè Quart  Tots els drets reservats  |  Nota Legal
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat